20 mars 2010

Dagens funderingar...

Vad kan jag göra annorlunda?

Börja sälja SMiD via återförsäljare? Ställa ut på modemässor? Starta en webshop? Mer bilder, mindre text på bloggen? Starta en webshop? Write in english? Español? Samarbeta? Hitta en duktig agent, säljare, marknadsförare? Annonsera? Investerare? Designa annorlunda?

Ta ett steg i en ny riktning,
frågan är bara vilken...

4 kommentarer:

rino sa...

webshop vore väl bra!
jag läser din blogg då och då men har ingen aning om hur dina kläder ser ut:-)

Bella sa...

Kolla in SMiDs hemsida, under kollektion eller här på bloggen under etiketten "dagens outfit" eller "veckans skyltfönster"...

Mmh, men vill inte man prova kläder?

Siv Af Sweden sa...

Hej, jag tror att många skulle uppskatta att även se lite mer av det du skapar. Det är väldigt kul och spännande att läsa din blogg, och att dessutom visa lite mer av dina kreationer skulle ju bara ge ytterligare en dimension till det hela. En webshop kan ju vara en idé, men varför inte smygstarta med att lägga ut lite bilder och se vad intresset blir. Jag tror många kommer att ringa direkt eller mejla och vilja beställa. Har många vänner i norrland och de är vana att beställa kläder och skor sedan "urminnes" tider :=))) Lycka till!

Bella sa...

Man kanske blir lite hemmablind;), jag tycker jag har visat allt möjligt jag säljer i butiken, det jag designar och SMiDs plagg men kanske inte tillräkligt ofta...

Sen finns det en del av designprocessen: teckningar, skisses, mönster etc jag inte vill visa (pga kopieringsrisk)

Men du har gett mig en idé och jag ska köra en bildvecka, med bara bilder på vad jag designar och säljer i SMiDs Butik...tack!;)

Berätta mer om det jag gör och mindre om det jag tänker...