28 maj 2010

Kommentera mera!!!

Jag börjar vela. Vet inte riktigt vad jag ska skriva, det är lätt att det blir personligare (och privatare) och mindre SMiD och SMiDs Butik & Ateljé... Är det en företagsblogg, butiksblogg eller min blogg: livet som modedesigner...?

Vad vill ni läsa mer om? Hur ska jag gå vidare...? Vad är nästa steg med bloggen? Visa mer vad jag gör/designar/syr/säljer? Hur hittar jag nya läsare (kunder)? Tanken bakom bloggen är ju att dra kunder till min klädbutik i Göteborg, inte att berätta om mitt annorlunda privatliv även om det ger en extra touch?!? hi hi hi...

Hur får jag DIG vilja komma förbi SMiDs Butik & Ateljé i Göteborg? Hur lockar jag hit dig, IRL???

Ni får gärna kommentera mera! Jag saknar lite respons;) Ris och Ros! Positivt eller Negativt? Tips och Råd??? Vad kan jag göra annorlunda? Bättre??? Hjälp mig vidare...

Jag känner att jag står still och stampar. Behöver en knuff! Lite inspiration...
Boktips? Företagstips? Försäljningstips? Hur hittar jag nya kunder...?

2 kommentarer:

Petra H sa...

Jag är helt klart för mer personligt, det gör bloggen och ditt märke mer intressant för mig. Men samtidigt så är jag ju subjektiv, alltid intresserad av människor som bott utomlands och har utländska partners ;-) Jag hoppas verkligen kunna åka till Göteborg snart, få uppleva staden med O (senast jag var i Gbg var nog typ 1995!) och få se dig och din affär IRL!
Hur ser din bloggstatistik ut? Är det många som hamnar på bloggen genom sökmotorer? Vad letar de efter?
Kram!

Bella sa...

Jag blir mer och mer personlig på bloggen och jag tror att de flesta läsarna jag har tycker mer om den personliga delen. Det är därför de kommer tillbaka. Men jag letar ju hela tiden nya, för att hitta nya kunder. Tror dock inte min största målgrupp läser bloggar?!;)

Men tanken är ju att locka läsare till butiken... De är många som söker på svensk design, mode, Göteborg, shopping men även film, utlandssvenskar o skapa eget klädmärke, driva eget företag. Bloggen fungerar bra för sökmotorerna men eftersom jag inte säljer online kan jag inte sälja direkt.

Det mesta mode på nätet är billigt mode, postorder och kända märken...så man måste försöka med nått annat, därför kör jag med att man ska bli intresserad av processen, hur det fungerar bakom etc. Men jag vet inte om de felsta läsarna är tjejer som drömmer om att starta eget och är ju inga kunder?:(

Jag vet faktiskt inte längre... Just nu bloggar jag för min egen skull men tror inte det fungerar för att dra kunder till butiken som var tanken!?!

Kram!