4 maj 2010

Tillbaka i klädbutiken och syateljén...

Så är jag tillbaka vid symaskinen i ateljédelen av klädbutiken efter en lång kreativ helg. Jag har sytt upp en klänning till en tjejkompis, skissat på silverringer till helgens silversmideskurs, börjat skissa/måla några tavlor och gjort fler mönster och sytt några prov t-shirts för SMiD. Kul;)

Idag i klädbutiken har jag tvättat skyltfönsterna, svabbat golvet, torkat av alla hyllor och stylat om skyltfönsterna. Snart publicerar jag Veckans Skyltfönster, i en liten ny version;)

I helgen gick jag även igenom SMiDs förråd, där jag har kollektionen i lådor, alla SMiD påsar, alla mönster, alla plagg-prover, alla tyger etc. Jag är fortfarande kvar i en "rensa i röran"-period och blir så nöjd av att röja, organisera, städa... Jag börjar undra om jag har ett problem?;) Kan man bli beroende av att slänga???

Nej, nu ska jag ta tag i SMiDs hemsida, www.svenskdesign.eu Har länge tänkt att byta lite bilder, skapa nya kombinationer i bildspelen, förändra lite. Det tar ju lite tid att sitta och fixa & trixa först i photoshop/illustrator och sen lägga upp på hemsidan. Jag är så glad att jag skapade en hemsida som jag själv kan förändra när jag känner att det behövs... Wish me luck! (Håll tummarna att jag inte förstör alltihopa;)

Inga kommentarer: