9 juni 2010

Storytelling - the story about Bella SMiD

Bella Smid är en svensk kvinna som efter flera år i New York beslutat sig att flytta tillbaka till Sverige...

Bella Smid är självsäker, utåtriktad, driven och har haft en kometkarriär i USA inom import av SVENSK DESIGN. Hon är världsvan, talar flera språk flytande (engelska, japanska...) och har bott utomlands de senaste 15 åren. Först i Europa (BCN?), sen i Asien för att sedan störtförälska sig i amerikanen Aiden (jag snor rollkaraktären AIDEN från SATC;))) hi hi... för 5 år sedan och flyttat med honom till New York. Där de har bott tillsammans i ett loft på Manhattan och drömt om framtiden, giftermål och barn. Men livet tar en oväntad vändning när Aiden plötsligt blir sjuk och Bella förlorar sin livs kärlek... (måste jag verkligen ta död på nån, ingen bra PR, eller ska han kanske flytta med till Sverige???)

Bella Smid flyttar tillbaka till hemstaden Göteborg och med pengarna för det sålda NY-loftet köper hon en lägenhet i Vasastan i centrala Göteborg + ett litet hus på landet i skärgården i Bohuslän (alla svenskars dröm?). Hon får jobb på svenska exportrådet där hon sköter export av SVENSK DESIGN: svenska modedesigners + svensk inredning & möbler främst till USA (idé från dig ÅSA;)

Bella Smid inreder den nyköpta lägenheten med SVENSK DESIGN, stilren skandinavisk enkelhet blandat med minnen från alla hennes resor runt om i världen... Hon äter hälsosamt, köper mat på saluhallen och lagar slowfood. Hon lever sunt, tränar, springer varje dag i Vasaparken (eg. Kungsparken längs Allén)...

_____________________________________________________

30-35år. Boendes i Gbg. Universitets utbildning. Välbetalt jobb. Tycker om att resa. Hälsosam. Tränar. Tycker om inredning, design, konst, möbler - SVENSK DESIGN Vad gör hon på fritiden? Vilka är hennes vänninor? mer? annat? Mr Big???

Låter bara fantasin flöda;) hi hi hi...
Är Bella Smid - SMiDs kund?

PS: Man kanske inte kan identifiera sig med min "superBella"... Min första tanke var att hon var mer åt 45, gift med tonåriga barn, men det lät inte lika spännande, att hon bodde i villa utanför Göteborg... fast kanske mer troligt;)

1 kommentar:

Åsa sa...

Kul att man kan bidra med något ;o)) I like storytelling!