11 dec. 2010

Lilla julafton


Årets julgran?

Imorgon smygfirar vi julafton. Barnbarnens julklappar är inslagna och ligger och väntar på dem i en stor julklappssäck med ljusslinga... Min fars knasiga idé;) Det finns några stycken som det står Daniel på...

Idag ska vi rulla o steka köttbullar, äta årets första julmiddag. Som jag berättat tidigare är jag inte nån julbordsentusiast. Med köttbullar, prinskorv, ägg, potatis är jag nöjd... (På tisdag ska jag på traditionellt julbord med kontoret och sen får det vara nog förutom på julafton)

Jag känner ingen som helst julstress. Inga krav. Ingen prestationsångest. Jag ska bara njuta av min mage. Av I:s sällskap och gå runt o mysa bland alla levande ljus, förhoppningsvis titta ut över den snötäckta parken och dricka varmt julte... En kravlös stressfri jul i lugn och ro!

Vi var på Haga julmarknad i söndags och köpte lite julgodis (knäck, kola, ischoklad etc). Jag var i saluhallen och köpte mat för de närmaste två veckorna och frös in så jag behöver inte ens springa runt på stan.
(Jag tror aldrig jag har berättat för er att jag får panik i folkmassor? - men så är det. I Barcelona ibland fick I sätta mig på en buss eller taxi hem...)

Jag kommer ha julöppet SMiDs Butik på Vasaplatsen 10 i Göteborg fr.o.m torsdag den 16 dec till torsdagen den 23 dec (förutom söndag)!

PS Hälften av familjen åker långt bort till solen över jul...

Inga kommentarer: