3 dec. 2010

SMiD - Skräddat Mode & Inspirerande Design

Jag hade helt glömt bort texten jag skrev om SMiD till VARUNIK.se

"SMiD skapades 2006 av mig, Gabriella och min mamma Rosalie för att vi hade tröttnat på det likartade massproducerade utbudet i alla butiker och ville erbjuda unika kvalitetsprodukter i begränsad upplaga. Tillsammans skapar vi nu skräddat mode och inspirerande design för den medvetna kreativa kvinnan med höga krav på kvalitet.

I vår butik & ateljé i Vasastan i Göteborg säljer vi SMiDs egendesignade klädkollektion samt unika handgjorda accessoarer som kunden bara kan hitta hos oss och nu exklusivt här på varunik.se. SMiDs accessoarer finns endast i ett fåtal antal exemplar.

SMiD samarbetar med konsthantverkare och designers för att skapa unika accessoarer där naturmaterial och handarbetarens individuella egenskaper influerar slutresultatet.

...

Jag är utbildad modedesigner på IED i Madrid och har tidigare har jobbat på Massimo Dutti, Inditex, i Barcelona. Efter 8 år i Spanien är jag tillbaks i Göteborg och har med mammas hjälp kunnat uppfylla min tonårsdröm om att designa mitt eget klädmärke."


Välkommen till oss!
/Gabriella och Rosalie

SMiDs Butik & Ateljé, Vasaplatsen 10, Göteborg.
TORS 12-18
FRE 12-18
LÖR 12-18

Inga kommentarer: