12 feb. 2011

Gravidtankar - gravidhjärna?

Ja, ni har säkert märkt det! Det är mest graviditet, förlossning, bebis och mammafunderingar i min gravidhjärna just nu. Jag försöker. Verkligen!

Men det är näst intill omöjligt. Speciellt nu, när magen är i vägen för allt man ska göra: kroppen känns otymplig och tung, man har krämper, sammandragningar, förvärkar för att inte säga att hela världen stannar när bebisen rör på sig, sparkar eller genom att bara bli påmind om att man faktiskt väntar barn, ett levande mirakel växer i min kropp, att jag ska bli mamma...

Ja, jag har svårt att koncentrera mig på något annat. Jag skriver en lista till Eliza om SMiD, butiken, produkter och alla saker jag måste fixa de närmaste två veckorna... Jag vet. Allt slutar inte att existera, fungera bara för att jag får barn men jag vill verkligen kunna vara hemma i lugn o ro första tiden utan att känna skuldkänslor (för det jag inte gjort) - "duktig flicka syndrom"

Jag hoppas bli mig själv igen, om några månader;)

2 kommentarer:

Lisa sa...

Forstar precis vad du menar. Allt annat kanns liksom ovasentligt. Ibland vill jag bara ligga hemma pa soffan och kanna nar bebisen ror pa sig. Lagg till en hjarna som ar ilka funktionell som en tvattsvamp pa det ;)

Men visst ar det mysigt?

Kram fran Lisa

Bella sa...

Ja, sååå mysigt. Helt underbart!

Nu har jag bara en och en halv vecka kvar sen ska jag och I bara vänta på bebisen...
Kram