16 mars 2011

Mammatankar - att ge och få...

Äntligen börjar jag må bättre, skulle nästan våga skriva bra men väntar till efterkontrollen nästa vecka. Idag fyller lille Dani tre veckor och det tänkte jag fira med att ge mig själv "egentid". Jag har varit med Dani nästan 24h om dygnet sen han föddes. Självklart har I hjälpt till med att ta hand om mig och fixa allt runtomkring men lille Dani är väldigt mammig och jag har svårt att vara utan honom. Ja, för jag erkänner att det är nog mest jag som inte kan vara ifrån honom. Om jag inte måste. Det har nog med mamma-hormonerna att göra?

Häromdagen blev det väldigt mycket jag som tog hand om Dani så jag frågade I: -Que me das? - Vad ger du mig? I frågade vad jag ville ha och jag sa en timma i badrummet. - Ok! Så skönt med långdusch, raka benen, fixa fötterna, måla naglarna, hårinpackning, ansiktsmask etc - hemmaspa och vardagslyx!

När jag väl kommer ut och känner mig på topp säger I: - Ska du inte beställa tid hos frissan? Slinga håret? (har inte slingat mig sen innan jag blev gravid och I älskar att jag är blond- om än fake). Sagt o gjort. Nu, om en liten stund, ska jag gå till frisören!

Så snart, efter mer än en månad utan att ha orkat bry mig om mig själv, mitt utseende utan varit fokuserad på att må bättre och ta hand om lille Dani, hoppas jag känna mig mer "jag"....

Inga kommentarer: