12 apr. 2011

Mammatankar - Sex!

Lugna. Oroa er inte. Jag tänker inte berätta privata detaljer ur mitt sexliv för er. Utan om hur en bebis fyller tomrummet av sex genom närhet, kärlek, amning etc.

Häromdagen går jag fram till I. Kramar om honom. Kysser honom i nacken. Viskar i örat. Smeker honom längs ryggen. Han tittar fundersamt på mig och undrar om jag är medveten om att det är första gången sen Dani föddes (sen i julas*) jag tar initiativ till närhet med I. Jag tittar chockad på honom. Nej! Vi pussas, gullar, kramas ju hela tiden. Näh, svarar I - Jag!

Jag försöker minnas. Men kan inte. Vet inte om det är sant. Men jag lägger all min kärlek på Dani. Öser honom med pussar, smekningar, massage, fina ord etc. Har glömt bort I. Han som brukade vara målet för all min kärlek. Inte konstigt om han är lite svartsjuk på Dani...

I saknar mig. Vår kärlek. Närhet. Sex.


* I var hemma i Spanien 6 veckor innan Dani föddes. Vi har levt på långdistans de senaste 2 ½ åren, lite info för er som är nya läsare...

PS UPDATE: Sexig? Snygga mjölkfläckar över brösten. Kräk i mitt stripiga hår. Luktar sur mjölk, spya, bajs, svett... Mjuk degig ärrad mage. Trött, gnällig, sömndrucken... Åh, sexy mama!

3 kommentarer:

Alex sa...

Tror många kan känna igen sig i det där. Vi har pratat mycket kring det här hemma. Närhet och kärlek hör ihop men ibland kan man låta det vila lite åt sidan. Det kommer och går.

Eva sa...

Det är så viktigt att inte glömma bort att relationen mellan varandra också måste vårdas. Det fungerar rätt bra hemma hos oss nu efter 3 månader.

Lisa sa...

Intressant att läsa om, inte sa ofta andra delar med sig om just sant här.

Min man har sagt sen länge att "du far inte glömma bort mig den dagen vi far barn". Jag försöker ha det i tankarna men kan tänka mig att man blir alldeles överväldigad den dagen den lille tittar ut.

Kram Lisa