4 juni 2011

Mammatankar - att fa upptäcka världen...


Dani pratar med gammelfarmor - hon säger: ajo, ajico och Dani härmas...
Ja, det later faktiskt som om han säger AJO (uttalas askjo)

Det händer sa mycket nu, Dani utvecklas varje dag. Han lyssnar, tittar, funderar, härmas. Ja, vi hade en lang ajo-konversation nyss. Han säger natt och jag härmas. Han säger natt annat och jag härmar honom. Han blir överlycklig. Dani har även upptäckt att han har händer. Han har länge sugit pa händerna men nu tittar han pa handen, för den sakta till munnen och suger...

De kommande manaderna kommer vara sa häftiga, sa spännande att fa följa hans utveckling. Är sa nyfiken pa att fa höra honom börja prata, säga de där magiska orden: Mamma!

Att fa upptäcka världen tillsammans.

PS: Gammelfarmor är en sa typisk spansk gammal kvinna i mönstrad städrock och frisörsalongslagda vagor i haret. Hon far sitt har fixat en gang i veckan och sen tvättar hon inte det tills nästa frisörbesök. Typiskt spanskt!

Update: Jag blir fortfarande förvanad en del morgonar da Dani har förändrat utseende under natten. En del dagar liknar han mig mer, en del dagar I. Han har fortfarande kvar sitt mörka har som han föddes med men ögonen är nu nästan alltid bruna. De skiftar ibland i mörkblatt.

Inga kommentarer: