5 okt. 2011

Att få sova halva natten...

kopierar min FB-status här:

Tänk att ens böner så snabbt kan gå i uppfyllelse - efter ett allvarligt snack angående nattamningen med Dani så sov han 5½ timma i sträck inatt - Jag är människa igen!!! (håller tummarna att det fortsätter...)

Ja, igår var jag så trött, slutkörd, utsliten att jag "hotade" med 5-minuters metoden. Jag låter dig skrika sa jag (på skämt) till Dani. Jag bönade och bad. Jag erbjöd att ge honom så mycket tutte han ville bara han lät mig sova några timmar i sträck. SNÄLLA!

Gissa om jag var chockad när jag vaknade vid 05.30 (med onda hårda bröst) och upptäckte att Dani (och jag) hade sovit halva natten 00-05.30

Att jag inte tänkt på att prata med Dani om nattamningen tidigare - så enkelt! Jag behövde verkligen få sova ut då jag började bli smått galen av sömnbrist;)

PS: Tror Dani har lidit av nattskräck?!! Vaknar gallskrikandes, okontaktbar..

UPDATE: Ville bara berätta att Dani sov lite mer än 6 h i sträck inatt, båda dagarna har han fått vara med under familjemiddagen 20.00, nybadad i pyjamas och ätit lite mer mat... somnat i min famn runt nio... sovit 11h totalt, frukostamning vid 06. Vaknat vid 08.

Har inte varit så här utsövd sen, ?, iallafall innan Dani föddes...

Inga kommentarer: