4 apr. 2013

Ett år senare... Kapitel 13

Snart har det gått ett år sen mitt sista inlägg här. Sen jag överlät min lilla butik. Sålde ut det mesta av produkterna. Resterna av mitt klädmärke SMiD står nedpackade i drömlägenheten där jag o Dani flyttade in och känner oss hemma. Jag började jobba (9 mån vik) på det stora modeföretaget o trivdes som fisken i vattnet. Dani började på förskolan o älskar att vara där trots att det är långa dagar. Det nya livet, som jag längtat efter, som heltidsarbetande mamma hade äntligen börjat...

Men. Livet blir inte alltid som man önskar. Så nu söker jag nytt modedesignerjobb (medan jag jobbar på arkiktektkontoret) och försöker få det ensamstående (it´s complicated) mammalivet att fungera. Jag saknar att blogga, att skriva. Men vill fortfarande inte blogga om mitt vardagsliv med alldeles för många bilder på min söte lille tvååring som nu börjat prata både svenska o spanska. (Följ mig gärna på Instagram!)

Men så häromnatten när jag läste krönikor blev jag så där sunt avundsjuk. Längtade efter att få skriva igen, få dela med mig av mina tankar och funderingar. Så tänkte jag; varför inte? En krönika i veckan här på bloggen. Ni får jättegärna komma med förslag på teman, rubriker eller tycka till och kommentera.

Vad som händer i kapitel 13 återstår att se. Just nu är det bara oskrivna blad.

6 kommentarer:

Eva sa...

Vad roligt att läsa här igen,!

Bella sa...

Tack! Så kul att du hittat tillbaka....

petchie sa...

Så kul att du är tillbaka!!! Men tråkigt att designerjobbet tog slut och att det är lite komplicerat med det privata. Håller tummarna att det lossnar snart igen! Jag försöker också komma tillbaka till bloggvärlden, men man ska ORKA när man har tid... Ofta blir det att jag bara läser och inte kommenterar / bloggar själv.
Kram!

Bella sa...

Ja, ibland blir det inte som man önskar. Jag ville verkligen vara kvar och hoppades på ett nytt vik.

Ja, det privata är komplicerat men jag visste ju att jag skulle få vara mycket ensam pga av I:s jobb men vi får se om vi tar oss ur eller inte...

Ja! Först nu börjar jag orka. Inte bara sova bart all egentid... Men tanken är bara ett inlägg i veckan.
Kram

Jag...la madrileña, Marina sa...

Hola, vad har du för namn pa Instagram? Da kan vi ivarje fall halla kontakten där eftersom jag klantade till det med FB! :-)

Bella sa...

Hej!
Jag heter BellaJonson på Insta, följ mig gärna där om du orkar med alla bilder på min lille son;)